090912

Känns som jag håller på att bli sjuk.. är inte helt okej men har de senaste dagarna gått på piller för att klara av dagen.. det funkar liksom inte att bli sjuk, sånt som inte får hända.

men ja, jag kämpar på med mina kalorier och nu börjar det faktiskt kännas som att det går bättre och bättre för varje dag, har nästan helt slutat var sugen på sötsaker och onyttig mat. och kilona går faktiskt riktigt bra neråt..

lägenhet letar jag dagligen.. vet i sjutton vart jag ska kolla bara, verkar ju vara helt omöjligt, fick ju tag på en mailadress till en kille som hade massa fastigheter men då funkar inte den.. tack för kaffet!

Nu har jag fixat ny foundation och ansiktskräm så nu har jag gjort ett rätt denna dag iaf.

nu ska jag nog ut och gå en promenad och sen åka iväg till mina lilla kära sjuka polle och gosa lite för att sen fara iväg på kalas. Mikaela som fyller 19, inte illa pinkat!

utan päron.

Usch jag tycker det är så hemskt när folk jag känner förlorar sina föräldrar.. för det må nog vara det värsta som kan hända när ens mamma eller pappa går bort av olika anledningar.. och på något vänster tror jag att jag har kommit in i en våg av att känna personer vars föräldrar går bort.. och varje gång får jag lika ont i magen..

denna gång var det inte en vän till mig utan en bekant men det är ändå så hemskt..

jag lider med er alla!

RSS 2.0